3.12.2012

Zombieskitdagen

Oj så jag fått kämpa mig igenom den här dagen. Efter gårdagens maratonnattning sov Kevin bara en timme. Han tyckte inte om vattnet han fick och var svår att få och somna om. Jag var tvungen att ta honom brevid mig för jag orkade inte flaidas med honom. Så det blev inte mycket sovet för min del.

Skulle träffa en kompis på stan men hon var tvungen att flytta på vår dejt. Jag orkade inte heller fara till mamma-barngruppens träff. Var ute lite men för det mesta har jag suttit på soffan som en zombie. Jag orkade inte ens koka kaffe åt mig själv då Kevin sov. Jag har absolut noll lust att göra något. Snälla låt mig få sova i fred. Det är det enda jag önskar.

Just nu nattas det igen och jag har inget tålamod alls med det här.

4 kommenttia :

 1. Finns få saker som tester tålamodet så mycket som nattning och matvägrande barn. Ger ni vatten på natten? Isåfall varför ger ni inte ersättning? Han är väl nog så liten att han behöver äta nattetid ännu? Har ni börjat ge gröt till kvällen? Kämpa på. Konstaterade häromdagen hur mycket tid man egentligen tänker på sömn och att få sova..Annat var det när man var tonåring :)

  VastaaPoista
 2. Här kämpar vi också med nattandet och framför allt att få sonen att somna på nytt efter att han har ätit på natten. Mitt tålamod börjar också vara finito. Vi har det inte alls lika paha som ni verkar ha det men just nu är jag tröttare än vad jag var då sonen var nyfödd och somnade genast om efter amningen. Jag är så fräck att mannen också få ta sin del fast han skall på jobb, man orkar inte vara "bara hemma" heller om man är jättetrött. Vet du, du sa att Kevin inte kan vara hungrig en timme efter att han ätit och det sa jag om vår son också då han vaknar upp 30 till 45 minuter efter att han somnat och gallskriker, men nu har mannen bevisat två kvällar i rad att det är mjölk han vill ha. Kan inte fatta att han behöver mjölk en timme efter att han ätit sin kvällsgröt+mjölk....men tydligen för det blev tyst i sovrummet efter 120 ml ersättning...Kämpa på!

  VastaaPoista
 3. Anonym - Han äter alltså redan puréer och kvällsgröt. Han kan alltså inte vara hungrig en timme efter att han somnat, så mycket som han ätit. Eller varje timme då han vaknar på natten. Därför testar vi nu med att ge vatten mellan varven. Liksom okej att man skulle behöva mata honom en eller två gånger per natt, men när vi är uppe i 5-7 gånger så är det lite för mycket.

  Erica - Oj kämpa på! Jag försöker tanka mjölk åt Kevin hela kvällen. Han är bara inte så intresserad av mjölk nu mer då han får mat. Men på natten älskar han att hänga fast i tissen eller flaskan. Det är nog mystiskt det.

  VastaaPoista
 4. Samma här, sonen har redan länge varit mindre intresserad av amning och sluta nu helt för nån vecka sedan. Hans beslut, jag skulle gärna ha ammat ännu en liten tid. Däremot är vår son inte intresserad av varm mat, men då gröten eller frukten står på menyn gapar han som en fågelunge. Jag borde säkert försöka tanka honom mera på kvällen, men då finns det risk att han inte orkar med gröten. Ja, inte vet man alltid vad dom små tänker....

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!