27.1.2013

Afterförlossningskiva

Catten har delat med sig av lite afterförlossningskiva. Nu upplever ju folk saken olika, men ont gör det säkert alltid. Jag blev snittad och fick stygn men jag åt mycket plommon och drack vatten så det blev inga större problem för mig. Visst känns det som hela underlivet skulle falla ner i wessabyttan men jag hade nog trott att det skulle kännas värre. Kanske min förlossning var så horror att detta var a piece of cake?

Så det kan vara ganska bra att packa med torkade plommon i BB-väskan och se till att man äter dem och sedan hoppas att det hjälper. Sen finns det ju mer effektiva medel som man kan ta hjälp av om plommon inte hjälper. Men det här är kanske en grej som man inte kommer att tänka på innan förlossningen.

3 kommenttia :

 1. Ljuvligt att dethär nu sprids, spread the word! Jag blev ju int ens snittad, utan hade bara några stygn pga sår, men mitt problem va att jag int hade "kakibrått" på tre dgr, så sen kan man föreställa sig vad slutresultatet är... Au au au.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo jag tycker att det är jätte bra att folk skriver ärligt om saker. Jag tror att det tog kanske två dagar för mig före jag behövde kaki.

   Tänk att vi har kakidiskussioner. Och det handlar inte ens om bebikaki! Hahahaa det här blir ju bara värre. :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!