14.1.2013

Årets skidpremiär

Idag lyckades jag äntligen komma ut i skidspåret. Jag har planerat redan länge att fara och skida men det har aldrig blivit av. Det är nytt spår i nya förorten så det kändes extra jobbigt att fara till det okända spåret.

Idag släpade ändå min pappa mig till spåret och var som moraliskt stöd. Ja, han kom faktiskt hem till oss, satte fästvalla på mina skidor, skjutsade mig till spåret som ligger några hundra meter från oss, gav tips om min teknik och skjutsade hem mig. Enklare kan det ju inte bli.

Nu när jag skidat en gång så blir det lättare att komma iväg igen. Men jag kommer att ha SÅ J*VLA ont i hela kroppen imorgon! Och skidandet fungerade bättre än jag hade förväntat mig. Det blev en runda på lite under 5km. Skulle ha orkat mer men jag tänkte på mina arma otränade muskler. Och det var faktiskt riktigt roligt!

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!