3.1.2013

Babykläder på rea?

Var hittar man babykläder på rea? Jag försökte kolla idag i Itis men hittade inget åt Kevin. Kollade på HM, Lindex, Kapp Ahl, Stockmann, Anttila och Polarn o Pyret. Jag letar främst efter bodyn i storlek 74. Har ni hittat något bra på rea åt babysarna?

21 kommenttia :

 1. Såg idag att de hade lite rea på babykläder i Seppälä, de har visserligen inte så stort urval, men kanske kan löna sej att kolla iaf (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okej, där har jag inte kollat. Tack för tipset!

   Poista
 2. Jag var till Lindex här hos oss igår och de hade lite på rea, mycket var det inte men en body fick jag med mig som var på -50%. Jag satsade på deras ta 3 betala för 2 istället när rea utbudet var så crap :)

  //kaaarins, som av någon anledning inte kan kommentera med wordpress id från telefonen längre :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det fanns väldigt lite på Lindex. Kanske det kommer mera senare?

   Poista
 3. Kolla ellos. Där brukar det ibland finnas bra på rea eller erbjudanden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollade, men fanns inte så mycket för oss :(

   Poista
 4. Väldigt sparsamt med reakläder och mycket sporadiskt med storlekar. Var själv till H&M, Lindex och Pop, ganska dåligt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det tycker jag också. Jag började undra om dom inte brukar sälja babykläder på rea. Jag hade t.ex. väntat mig att HM skulle ha haft lite mer stuff, men det var ju skrattretande lite.

   Poista
 5. Jag tror inte bebikläder kommer på rea alls?! För jag har också letat och inte hittat något alls. På Zara fanns några enstaka plagg men bara på typ -10% så de hjälpte nu inte någå... De tänker väl att bebisar ändå behöver kläder och de går åt ändå så de behöver inte reas ut! Typiskt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shait också! Jag har nog sett en del på rea men utbudet var väldigt fattigt.

   Poista
 6. Jag försökte också shoppa på rea igår, men lika usligt är det här i Vasa... Fanns hur mycket som helst i stl 50 och 56, hittade 1 body jag gillade i stl 74. H&M hade gamla sommarkläder på rea - fräckt!
  Sofia

  VastaaPoista
 7. Jag försökte också hitta pyjamasar i stl 74 i Jakobstad, men totalt värdelös rea här också. Mycket i stl 50 och 56, men det var där då. Känns lite bittert att betala 19€ för EN pyjamas... /Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Du har så rätt! Jag tror det får bli loppis istället för de usla reorna.

   Poista
 8. Ett tips är www.oiidesign.se på nätet. I o f s säljer de märkesbarnkläder så det blir kanske inte så biligt ens på rea... Men mycket fint har de!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Åh ska kolla. Fast vi kör inte med märkeskläder, allt blir ju litet så snabbt ändå :P

   Poista
 9. Ifall helt perusbodyn( enfärgade) är ok så hittade jag iaf på sommar rean i prisma och cittaren helt vanliga bodyn.
  Även pjamas kan hittas billigt där, annars är det uselt. Vi vill ha storlek 86 eller 92 och det är sååååå svårt att hitta den storleks kivoga bodyn. Allt e normalpris:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Åååh det ska jag kolla. Tack för tipset!

   Poista
 10. Vi har några "bodyförlängare" som gör att bodyn blir längre i ryggen. Det är en liten tygbit med knäppen i båda ändorna. Så länge ärmlängden räcker till är de ok. Hittade inte nu när jag googlade med en usel läsplatta eftersom vi inte nu har någon dator, så orkade inte kolla runt. Den är alltså så långsam.... Lycka till!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!