28.1.2013

Busrytmik

Måndag betyder babyrytmikdag! Roligt var det igen. Ja eller Kevin ville mest picka Ivar i ögat, dra Max i örat och ta i Miltons näsa. Men visst koncentrerade han sig på sångerna ibland.

Efter rytmiken roudade vi oss till Itis på kaffe med Kia och Max. Och plötsligt var klockan halv fem och det blev brottom att hinna hem till middagstid. Tiden flyger då man har roligt.

3 kommenttia :

 1. Bekant golv och lastbilen var numera 4-åringens favorit. Han grät om någonannan hann ta den först...
  Vi spenderade förmiddagen där och for sedan12-tiden då det blir sovdags. Imorgon far vi till fsmiljeklubben 13-15.30. Sjökortsgränd 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa nå vilken tur att din 4-åring inte var där då :D Nå Kevin har egentligen ingen skillnad, han var lika glad över lastbilen som ett bordsben. Familjeklubben? Vad är det?

   Poista
 2. Vi far inte heller, men ni kanfara för det. Vädret är sånt att jag inte orkar fara med buss, men vill inte heller flytta babyn från vagnenmitt i dagssömnen. Det är som ett familjecafe', men hålls i dagklubbens utrymmen. Varje tisdag kl 9.30-12 är det mer folk, vi brukar vara 13-15.30. På sportlovet är det stängt. Titta in någon gång om du har tråkigt.
  Arvid är nog inte mer på klapp och klang, men i två-årsåldern är vissa saker mycket viktiga. You'll see...

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!