27.1.2013

Cafébesöket

Idag packade vi oss i bilen och körde till Café Carusel i Brunnsparken. Där träffade vi Lillkusinen & co. Jag åt en fastlagsbulle som var himmelskt god. Jag har ju inte ätit godsaker på flera veckor (kanske något litet på brunchen förra helgen) så det var dubbelt godare. Egentligen kunde jag ha skippat bullen och ätit bara grädden. Omnomnom.

Kusinerna kommer att bli riktiga busar. Det var omöjligt att få dem båda skarpa på en och samma bild (det kan ju också ha berott på fotografen). Kevin for också iväg med Lillkusinens leksaker och Lillkusinen blev lite ledsen. Snart hackar de varandra i huvudet med varsin spade.





2 kommenttia :

  1. Nej alltså huj. Jag gillar ju nog fastlagsbullar, men den där grädden.. Usch. Brukar alltid påta bort den. Synd att jag är singel nuförtiden. Tidigare fick alltid pojkvännen äta min grädde så att jag slapp vara nolo som lämnade en stor hög med grädde på tallriken. :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!