14.1.2013

Citykoppa säljes

Jag har just betalt bort resten av mitt studielån. Jag konstaterade att det är lika bra att göra det nu innan jag blir vårdledig och blir sjukt fattig. Jag skulle ändå betala från samma besparingar. Så det känns VÄLDIGT skönt att ha bort både studielånet och FPA-mätkyn. Men samtidigt känns det lite fattigt på sparkontot.

Så nu ska jag ta i projektet Sälja onödigt stuff. Har massor grejs som jag tänkt sälja redan en tid. Idag fick jag ut Emmaljungas Citykoppa på nätet. Den behöver vi ju inte mera och den tar en del utrymme att förvara. Därför säljer vi den.

Säg hepp om du är intresserad så får du mer info. Den är i väldigt fin skick. Skötväskan som hör till kommer på köpet. Och den finns ju i Helsingfors och jag tänkte tyvärr inte börja posta den.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!