16.1.2013

Dagens dag var inte så bra

Nää. Jag måste avboka min pilates. Förutom att jag har träningsvärk som fan så känner jag mig febrig som bara vad. Febertermometern påstår ändå att jag inte har feber. Mysko.

Jag hoppas jag har mer energi imorgon. Och hoppeligen får jag sömn, för hur ska man bli frisk om man inte kan låta kroppen vila?

Jag måste ta burana för att få mina värkande ben till rådgivningen. Allt var bra med Kevin och han fick mycket beröm. Vi föräldrar fick också beröm. Hälsovårdaren tyckte att jag absolut ska besöka läkare om min sömn inte börjar ordna upp sig. Att det är skadligt för både kropp och själ att inte sova ordentligt på över ett halvt år.

Rådgivningstiden var lite opasslig för våra rutiner så allt for åt skogen på eftermiddagen. Vi stannade på ett café för att Kevin skulle få sitt mellanmål före han somnade i vagnen. Han flirtade med en tant och jag blev kaveri med en gammal tant som hade bott 15 år i Spanien och hatade den finska vintern. Hon var väldigt intresserad av nutida barnvagnar så jag höll föredrag. Folk börjar tydligen konversera med en om man rör sig ensam med bebisen. Det är ju kul! Men Kevvan vägrade sova en ordentlig andra dagssömn så det fick bli kvällspäikkäre. Tur att han somnade för en stund.

Nu dör jag. Måste gå i säng.

2 kommenttia :

  1. Jag önskar dej en riktigt GODNATT! Hoppas du sover gott och länge :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack! Det blev nog bättre än vanligt med öronproppar och inget ansvar för bebis.

      Poista

Roligt att du kommenterar!