20.1.2013

De ändrade planerna

Idag gick inget som det var planerat. 3jorn skulle ha en fotokeikka, men eftersom barnet som skulle fotas hade insjuknat så flyttades fotosessionen framåt. Jag som trodde att jag skulle vara ensam med Kevin hade bjudit min mamma med man till oss. De skulle hänga med Kevin och jag skulle ta en skidtur. Men eftersom jag just varit sjuk så ville jag inte skida riktigt än.

Istället åkte 3jorn och jag till några möbelvaruhus för att köpa en ny datorstol åt honom. Kevin hängde hemma med hans största fans. Min mamma har hållit på och dö i saknad då hon inte sett Kevin på två veckor. Hah!

Så dagen blev riktigt bra ändå. Vi hittade stolen och i bilen hade vi väldens skrattattack. Det är sällan jag skrattar så innerligt nu mer. Men dom bättre nätterna har gjort att jag känner mig mer som mig själv. Jag orkar skämta och fjanta och i middagsbordet blev det en skrattattack till. Så bäst!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!