28.1.2013

En bra skidtur

Ikväll blev det en skidtur. Jag kollade på termometern att det var -3 grader, men bilens termometer sade +2 grader då jag parkerade vid spåret. Jag tänkte att det skulle vara en skidtur from hell eftersom jag hade fel valla. Jag smetade lite violett valla ännu överst som blev klumpigt som fan och så stack jag iväg.

Och jag hade jätte bra fäste! Uppförsbackarna gick mycket bättre än tidigare och min medelhastighet var också högre än tidigare fast glidet var dåligt. Så det blev riktigt bra ändå. Spåret var ganska tomt pga. problemföret så det var skönt.

Dagens bästa fiilisbiisi var min egobiisi, E-Types Camilla. Jestas sådan fart jag fick av den.

Nedan en svettig och insnöad skidare. Observera pipon!

2 kommenttia :

  1. Huippumuffin som du kommit igång med skidandet!

    VastaaPoista
  2. Aaah, jag vill ha en såndän pipo! :D
    Tänkte själv också ge mig ut på första skidturerna, men hur ska man riktigt smörja skidorna före det?
    h. puppan-som-inte-skidat-på-15-år

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!