19.1.2013

Gårdagens skratt

Jag måste ännu fortsätta lite om gårdagens päikkäre för jag fick mig ett sånt skratt.

Kevin sov ju den första dagssömnen i sin säng och jag hade klätt på honom en tunn hjälmmössa för att lite simulera den vanliga dagssömnen utomhus. Han sov 1,5h och sedan började jag höra ljud från hans rum så jag visste att han var vaken. Den var ett glatt vaket talande som hördes.

Jag gick in i hans rum för att lyfta upp honom och där låg han helt nöjd, med hjälmmössan som hade snurrat ett halvt varv runt hans huvud. Hålet för ansiktet var alltså på bakhuvudet och ansiktet var täckt. Och han mindade inte alls. Muahahaa! När jag tog av honom mössan så blev hans ögon stora som tefat och han såg helt förskräckt ut. Kanske för att jag gapskrattade.

Undrar om han trodde att han hade blivit blind och accepterade det så där bara?

Följande dagssömn sov han sedan ute i -15 och var genomsvettig då jag tog in honom. Inte är det lätt.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!