24.1.2013

Go Krista & Team Ding Dong!

Idag är Krista Siegfrids med i UMK-kvalet. Jag tänker lägga min röst på henne eftersom jag tycker att det är en riktigt bra schlager. Tänk att jag hörde låten för första gången för några veckor sedan och ännu nästa dag kom jag ihåg refrängen. Den fastnar och det känns viktigt i Eurovisionssammanhang. Hon är också en artist som inte drunknar bland alla andra. Hon har en otrolig drive och nu har hon dessutom fått ett skivkontrakt! Wow säger jag bara! En otrolig kvinna!

Diandra är också en riktigt bra artist och hennes låt är väl också bra (hon var med i kvalet förra veckan). Men den fastnar nog inte alls i huvudet. Jag har hört låten många gånger men kommer fortfarande inte ihåg hur den går eller vad den heter. Och dessutom har hon stylats till sällsynt ful. Uj!

Så... GO KRISTA & TEAM DING DONG! Ikväll kl. 21 på Yle 2.

2 kommenttia :

  1. Hörde sången för en tid sedan, trodde mig inte alls tycka om den och märkte att jag går omkring och sjunger på den :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!