23.1.2013

Gratis tidningar

Förra veckan var jag till biblioteket för att hämta ut en babymatbok som jag hade reserverat. Och jag är fortfarande förbryllad över hur bra stuff man får låna helt gratis!

Jag frågade bibliotekarien ifall man får låna gamla nummer av tidningar. Mannen tittade konstigt på mig och svarade: "Klart man får!" Heheee. Sen visade han var jag hittar de gamla numren och jag var i himmelriket! Tänk att jag betalat dyra pengar för tidningsprenumerationer som jag får låna helt gratis från biblioteket.

Jag var egentligen ute efter Mama-tidningen men den fanns tydligen inte på vårt bibliotek. Jag älskar Mama men köper den sällan för den känns dyr. Man får ju en hel pocketbok för samma pris!

Ifall någon råkar ha gamla Mama-tidningar (typ från det senaste halva året ungefär) och vill byta ut dem mot Vauva-tidningen eller pocketböcker så säg hepp!

6 kommenttia :

 1. Bibban e bäst!
  Kommer ihåg som yngre att man inte fick låna hem tidningar utan bara läsa på bibban, men kanske det har ändrat..
  Tycker om att läsa och det skulle bli dyrt att köpa en bok som man bara läser en gång..
  Sen att låna gratis DVD är ju också hur bra som helst :)

  VastaaPoista
 2. Får man låna tidningar?? Varför har ingen berätta det åt mig förrän nu? Kommer också ihåg att det förr bara var så att man fick läsa tidningarna på bibban, men inte låna hem dem... Tack för tipset!

  VastaaPoista
 3. Mama RULES!!! Min prenumeration har precis tagit slut och jag har gett bort gamla nr. Men funderar skarpt på att prenumerera igen.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!