13.1.2013

Gumppare

Jag har redan länge velat ha ett par Tretorn gummistövlar. Men eftersom jag har Crocs-gumppare så har jag inte köpt ett par till.

Igår råkade jag se på Citymarket att de sålde Tretorns för 15 euro. Jag dog lyckodöden och köpte ett par. Tretorns får vara mina stadigumppare, Crocs mina landegumppare och Sorels mina "det är slaskigt och kallt-gumppare".

Har jag för mycket gumppare?

7 kommenttia :

 1. Man kan nog inte ha för många gumppare! Speciellt inte om de är ljusröda :)

  VastaaPoista
 2. Nää! Gumppare rockar!

  VastaaPoista
 3. Oj, är det såna med lurv i (fast det fanns väl nog också utan lurv tror jag) och färgen riktigt pink? Jag har sådana men de börjar vara i så dåligt skick att jag skulle behöva nya och ifall de är så där billiga måste jag absolut skaffa ett par till :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menar du Tretorns? Nää det är nog ljusröda perusgumppare. Men Sorels har lurv.

   Poista
  2. Jo, Tretorns. Jag har såna med lurv i och de har varit helt superbra men nu har de börjat bli i dåligt skick och jag har tänkt att jag borde skaffa nya.

   Poista

Roligt att du kommenterar!