7.1.2013

Mitt bästa jag

Idag har jag varit mitt bästa jag (utom att jag inte hunnit duscha så jag kanske luktar lite unket och gammal spugel). Efter Kevins och min morgongröt satt jag honom på dagssömn och började dammsuga. Sedan moppade jag golven. De smutsigaste ställena moppade jag två gånger. Jag torkade lite skitiga köksskåp. Tvättade en maskin byke och hängde det på tork. Kevin vaknade. Han fick sin lunch och jag fixade ihop broilersallad åt mig själv. Sedan övade vi barnvisor och busade i sängen. Städningens fina resultat var nollställt efter att Kevin hade ätit en gång och spuglat tre gånger, tack bara!

När det började närma sig Kevins andra dagsvila så tänkte jag att jag skulle försöka ta en tupplur samtidigt med honom eftersom jag var så slut av mig själv. Men sedan märkte jag att mina bibbaböcker borde returneras idag. Det gick inte att förnya lånen eftersom jag hade förnyat dem redan tre gånger (Orkade inte föra tillbaka dem tidigare fast jag läst allt, latmask). Så det blev bara att ge mellanmål åt Kevin och rouda ut oss på promenad.

Kevin slocknade genast. Jag returnerade böckerna. Sedan gick jag via Lindex och märkte att det hade kommit nya reakläder så jag köpte tre bodyn åt Kevin. Sedan promenerade jag hem.

Nu ska jag kontakta banken för jag tänker betala bort mitt skitstudielån. Sen sade jag upp min Vauva-tidning för jag blir så fattig.

Tänk om jag skulle vara så här galen varje dag? Mitt bästa jag. Och gå på övervarv. Nå nu var det nog tillräckligt övervarv för några veckor framåt.

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!