23.1.2013

Ingen Tangled

Idag övervann jag min frissafear och for och klippte mig. Jag skulle bara ha bort det sämsta i topparna så det kunde ju inte gå fel. Och det gick faktiskt riktigt bra. Fast jag skulle ju bli Tangled... men jag antar att man måste klippa sitt hår ens vartannat år.

Jag tycker inte om att klippa mig men jag älskar när dom tvättar håret och påtar med det. Och så känns ju håret alltid då härligt efter ett frissabesök när det är så mjukt och blankt och doftar gott.

Kevin hängde med min mamma under tiden för 3jorn var också på ärenden. Och min mamma var igen i sjunde himlen. En win win situation!

2 kommenttia :

  1. Men hur långt hår kan man riktigt ha?? Avis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee men löjligt nog så känns det kort nu :P

      Poista

Roligt att du kommenterar!