14.1.2013

Jag lär mig nya saker konstant

Det finns så mycket saker som jag lärt mig av mina fellowmammor. Som t.ex. att Sempers ersättning håller öppnad två dagar i kylskåp. Att det finns Jekovit d-vitamin som inte är oljebaserad (oljebaserade kan ju ge magknip åt minibebisar). Att det finns gömda hissar i Kampens köpcentrum. Etc. Etc.

Nu tänkte jag dela med mig av något som jag lärde mig för några veckor sedan. När man far och dricker kaffe på något café och sätter bebisen i en barnstol så lönar det sig att ha leksakerna fastsatta i ett band av något slag och ha bandet fast i stolen. Så faller inte leksakerna på det smutsiga golvet. Det skulle nog ha tagit en god stund innan jag skulle ha kommit på detta på egen hand.

7 kommenttia :

 1. Sofia använder ju inte napp men jag använde samma nappklämmor för att sätta fast diverse tugglekasker eller andra leksaker just i stolen, eller kläderna för att de inte skulle slängas i golvet. :D

  VastaaPoista
 2. Jag lärde mig på apoteket att Jekovit innehåller alkohol, vilket inte de andra preparaten gör. Tänkte därför nu prova på ett annat märke istället. Känns tokigt att lillan ska ta alkohol varje dag. Fast d e en liten mängd, men ändå.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Så man ska välja magknip eller fylla. Heheee. Nåneeej. :) Vi har använt Gefilus då när Kevin var minibebi. Nu Jekovit.

   Poista
 3. Var i Kampen finns det gömda hissar?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.muffinaround.com/2013/01/babyvanliga-helsingforstips.html :)

   Poista
 4. Och vi hade alltid saker fast med band i barnvagnen oxå då vi var ut på promenader. För Linus hade en period då han inte orkade sitta i vagnen om han inte fick leka med något, men tillika så var det ju jätte kul att kasta alla de där sakerna bort från vagnen medan vi gick. Till sist tröttnade jag på att det tog nästan 1h att gå 2 km pga allt upplockas av leksaker, så jag band fast dem ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheee. Joo jag skulle säkert också ha lärt mig detta med tiden. :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!