29.1.2013

Kessu och Keppana

Igår träffade vi en annan Kevin. Vi visste förresten inte en enda Kevin då vi bestämde oss för namnet förra våren någon gång. Nu finns de överallt känns det som. Så det blir säkert tre stycken Kevin på dagis och sju stycken på samma klass. Det är dessutom svårt att hitta på smeknamn åt Kevin. Jag frågade om den andra Kevin hade fått några smeknamn så sa hans mamma att han kallats bl.a. Kessu. Och vår Kevin har vi någon gång kallat för Keppana. Stackars barn.

12 kommenttia :

 1. Min kusin Kevin, 7 år, kallas så här inofficiellt för "Kebu" och "Kebsi"..

  VastaaPoista
 2. Kebab låter också gott? Kepukka?

  VastaaPoista
 3. Du har förresten en jätte intressant blogg å jag brukar läsa den ofta!

  Jag vet en som heter Kevin å kallas för Kebbe. Men där är nog också en orsak till smeknamnet det, att han gillar så mycket kebab :)

  H. en mamma åt en 3-månaders gammal baby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vad roligt att höra att du tycker om min blogg. Och grattis till bebisen! Konstigt att det kommer in ett B i alla smeknamn :)

   Poista
 4. Tycker det var helt samma med Vincent namnet! Nu finns det plötsligt en massa barn som heter så :)

  Men till en annan sak! Jag har en hel del Mama-tidningar som du efterlyste för en tid sedan. Så om du ännu vill ha sådana så får du gärna dem.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo man tror liksom att man är före sin tid och senare märker man att man inte alls är det. Hah!

   Ååh jag vill jätte gärna ha Mama-tidningar. Men om dom är äldre än 7månader så har jag troligen kanske läst dem. Men alla som är nyare än det. Jag har massor pocketböcker så du kan få sådana i utbyte om du vill. Jag sätter meddelande via Facebook åt dig. Jee!

   Poista
 5. Hehe börja skratta åt Kessu namnet, sku kanske inte villa bli kallad för det..

  VastaaPoista
 6. Då jag var gravid med Flickan och vi diskuterade namn så bestämde vi oss att ifall det blir en pojke skulle babyn heta det som Lillgubben heter nu (det att vi fick "strida" om namnet andra gången är en annan story). Men så var det ju en flicka. Då visste jag inte en enda som hette det men nu finns de över allt, namnet är väl dessutom bland de 10 populäraste så ja, det kommer att vara många Olivin och Olli-bollin på hans klass tror jag :D

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!