6.1.2013

Kusiner och pulkapremiär

Vilken bra söndag det varit! Det blev en stressfri morgon. Kevin sov nästan 2,5h på förmiddagen och 3jorn och jag hann chilla och jag vevade också ihop lite babymat som jag fryste ner. Sedan åkte vi till Paradiset där vi fick träffa 3jorns syster med barn som bor i Scottland. Kevin fick träffa sina kusiner som han träffat senast då han var några veckor gammal. Också lillkusinen med föräldrar var på plats.

Kevin fick också testa att åka pulka. Han var som en liten tjock michelingubbe som vi spände fast i pulkan. Hans min var så rolig. Och sedan tänkte han somna sittandes så vi flyttade honom till vagnen för sin dagssömn. Att så spännande var det.

Nu ska jag putsa lite orange spugel från den vita lurvmattan. Hejdå!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!