2.1.2013

Lunchsällskapet

Idag lunchade jag för första gången tillsammans med Kevin. Ätandet är sannerligen inte lätt nu då han har flyttat upp i Tripp Trappen men det är roligt att ha honom uppe vid matbordet. Så det är säkert bäst att börja vänja sig med att äta tillsammans.

3jorn sa det bra: Att mata Kevin är som värsta Super Mario-spelet. Man ska träffa munnen då Kevin ivrigt tittar omkring sig. Man ska akta för de flygande armarna och ducka för nysningar och hostningar som innehåller mat.

Igår förlorade 3jorn hela spelet då Karate Kevin lyckades med en armrörelse få sönder den randiga Iittalaskålen och middagen flög åt alla håll.11 kommenttia :

 1. Haha! Super Mario spelet, bra kommentar. Så är det ju. Alltså jag har aldrig rena kläder i många sekunder (inte milton heller för den delen) - alltid spyor el mat el ngt annat på dem...

  VastaaPoista
 2. Heja Kevin!! Kan annars varmt rekommendera en playtray till trippen:) den är super:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi funderade faktiskt på att skaffa en Playtray. Men får man köpa dem någonstans, eller måste man betsälla på webben? Har inte sett dem i någon butik.

   Poista
 3. Samma procedur här hemma. Idag vid lunch hade vi mat överallt på ungen, bordet och mattan Själv fick man parera, ducka och försöka pricka munnen... konstigt nog går kvällsgröten och fruktpuréer bra! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo frukt sjunker nog alltid lättare här.

   Poista
 4. Hehe bra kommentar, det stämmer verkligen :) Jag får ännu lite nippor med allt klott, men bättre börjar det nog gå.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Och domdär majsbågarna... samperi så det blir klibbigt av dem!

   Poista
 5. Ha, haaa...har liksom glömt det där men snart får jag väl också börja igen. :)Hälsar P

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!