15.1.2013

Megasalladen på Factory

Idag skulle min mammakompis och jag testa ett av tipsen jag fick till mitt inlägg om babyvänliga ställen i Helsingfors. Vi skulle gå till Kluuvis översta våning. Vi blev förvånade att där fanns bara två ställen att välja på, Hanko Sushi och ett caféaktigt ställe där man fick sallader. Där fanns mycket mammor med sina bebisar och utrymme fanns det gott om. Men vi stannade inte.

Vi valde att betala ca. 1 euro mer för vår sallad i Factory (Aleksi 13s femte våning) och få välja sex olika grejer till salladen. Och jisses det var gott och mättande. Jag valde broiler, bondost, honungsmelon, ägg, nötter och solrosfrön. Och jag är fortfarande helt proppmätt.

Kluuvi blir säkert bra sedan då bebisarna inte orkar vara i vagnen eller i barnstolen. Vi får testa det senare.

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!