21.1.2013

Milf2014 fortsätter

Det blev lite paus i mitt Milf 2014-projekt eftersom jag blev sjuk. Jag har alltså inte motionerat sedan förra måndagen men ätandet har ändå fungerat bra. Ingen skräpmat. Vikten är fortfarande ganska lika men jag känner nog en viss skillnad i kroppen.

Idag kunde jag inte hålla mig och det blev en skidtur nu på kvällen. Nästan 7 km blev det och det kändes riktigt bra. Jag hade bättre fäste än förra gången men jag har fortfarande svårt i uppförsbackar (skidade förr på en åker så det var ju lätt, heh!). Och då jag tyckte att jag åkte sjukt snabbt ner för någon backe så trippade fem Alexander Stubbar förbi mig. Oh well, mitt mål är inte att bli snabb utan att få bättre kondition.

Var lite kall i benmärgen så det var skönt att gå i bastun då jag kom hem.

PS. Jag vet inte vad jag gör på bilden nedan.

2 kommenttia :

  1. go girl! fortsätt i samma takt!
    Nu förväntar jag mig inlägg om att du tränar minst 3 ggr/ veckan ; )

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!