2.1.2013

Muffin Around år 2012

Eftersom jag inte gjort någon årskrönika över mitt liv 2012 här på bloggen så tänkte jag samla de bästa blogginläggen i ett inlägg. Det är en blandning av inlägg som haft mest sidvisningar, mest kommentarer och de jag själv är mest stolt över. Det känns som 2012 var ett bra bloggår.

I'm not fat, I'm just pregnant

Behind the preggo-scenes

Behind the preggo-scenes vol 2

Njut av din ensamhet

Den flummiga rådgivaren

Ingen kall mamma

Min förlossningsberättelse - Nästan lika lång som en roman

Får jag presentera Kevin

Kroppen en vecka efter förlossningen

Twitter och Facebook tar inte ut varandra

Om att trivas i sin kropp

Barnsminket

Tankar kring amning

Tankar kring amning (igen)

Första photoboothbilden

Önskeinlägget: Förlossningsrädsla

Samlade igångsättare

Om att låna / stjäla andras bilder

Värsta hulabaloon

Naked Truth

Oh shit och hemmamammaglamour

Müslireceptet

Bloggpriset 2012-pläjäys

Oj det blev ganska många inlägg. Nå, bra att ha dem samlade på ett ställe.

2 kommenttia :

 1. Tack för att du skriver en så bra blogg! Jag är en nybliven mamma och skulle gärna höra några bra råd/peppande ord mitt i denna amningsdimma. Babyn är 2 v gammal o växer så det knakar eftersom hon hänger på bröstet hela tiden!! I natt ammade jag i 2 timmar i sträck..jag är trött. När börjar livet bli normalt igen? Hur skall man få amningen o bli normala längder? Hon tar tutten ibland men inte alltid. Berätta gärna hur det gick för er..
  /ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack för din kommentar! Jag känner SÅÅÅ igen det där! Kevin var alltid en maratonammare. Jag tänkte skriva ett inlägg om detta så kanske andra läsare också kan berätta hur det var för dem. Kämpa på! Och tro mig, det lättar nog så småningom (jag vet att det inte tröstar just nu, men så är det!). Kram!

   Poista

Roligt att du kommenterar!