6.1.2013

Ny foundation

I ungefär 10 år gick jag med fel nyans på min foundation. Sedan en dag fattade jag att man ju kan be försäljaren om hjälp. Jag hittade en bra nyans och en bra foundation som passade perfekt för min hud. Den gick jag med i åratal.

Nu skulle jag köpa en ny burk men hittade inte den någonstans. De har SÅKLART slutar tillverka den. Fan också.

Nå nu har jag ju lärt mig att man kan be försäljaren om hjälp. Hon rekommenderade Fit-serien (Fit... Pffffhihihii) och hjälpte med nyansen. Hoppas den är bra. Annars blir jag ledsen.

3 kommenttia :

 1. Jag brukar o alltdi gå genast o fråga en expedit som oftast ser lite förskräckt på mig o sen blir ännu mer skärrad då jag säger hur jag vårdar mitt ansikte. Att berätta att jag bara tvättar ansiktet med babytvål o sätter Apobase på var inget de ville höra. Sen lyckas de alltid få mig övertygad över att jag borde ha d ena o d andra. Nu ha ja hålli mig borta från de avdelningarna. Å andra sidan använder ja int heller mejk mer än nån dag i veckan då man ändå mest e hemma eller me såna som int bryr sig om hu man ser ut :)
  Hoppas du trivs i din nya foundation - jag tycker iaf det alltid känns himla skönt med nya grejer i ansiktet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa har hört om många som tvättar sitt ansikte med tvål och att kosmetologer alltid blir helt skärrade. Jo jag sminkar nog egentligen också bara några dagar i veckan. Därför har min gamla foundation hållit så länge.

   Poista
 2. Har du hört om Mary Kay och deras produkter? Du får göra ansiktsvård och pröva rätt foundation/ puder hemma i lugn och ro tillsammans med några kompisar. Jag är själv hudvårdskonsult och kan rekommendera, när man äntligen kan få pröva i lugn och ro i rätt ljus märker man skillnaden på rätt och fel foundation!

  Hör av dig om du vill pröva! Jag finns i Helsingfors/Sibbo/Borgå trakten.

  Annika / annikamaria.b@gmail.com

  www.marykay.fi

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!