20.1.2013

Om att älska sitt hem

Soliga dagar som denna får mig att minnas varför vi blev så förälskade i denna lägenhet fast det inte var ett radhus och inte nära metron (som vi hade tänkt oss). LJUSET! Herregud ljuset!

Vår förra lägenhet var väldigt mörk också då solen sken ute. Det fanns stora träd som skymde och den inglasade balkongen hjälpte inte direkt. Nu har vi en balkong som har så högt till tak att det inte går att ha balkongsglas. Men istället så har vi inte heller ett tak som skymmer.

Mycket fönster, ljusa ytor, luftigt vardagsrum, skjutdörrar, stora arbetsytor i köket, stort badrum, en nyrempad wc... Jag förälskar mig om och om igen. Varje dag!

Det här är extra stort för mig eftersom jag hade lite ångest i vår förra lägenhet, som också var den första vi köpte. Mörkt, trångt i en förort där det inte fanns riktigt någonting.

Jag inser nu att jag aldrig berättade så mycket om vårt nya hem efter flytten. Allt är fortfarande lite halvfärdigt. Tavlorna är på fel ställe, lite lampor saknas, mattor borde skaffas och ifall vi skulle lyckas skaffa ett nytt matbord så skulle jag vara mycket tillfreds med inredningen. Jag ska nog visa er mera bara det blir mer färdigt.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!