21.1.2013

Pomppufiilis

Idag började jag dagen med att tjafsa lite med Sotka om deras sätt att behandla kunder vilket ledde till att vi får lite pengar tillbaka för en produkt som vi köpt därifrån. Bra så! Om det är något som jag blir fittig på så är det lögner, att bli orättvist behandlad, folk som inte håller vad dom lovar och dålig kundservice. För att klargöra, så har jag alltså själv jobbat med kundservice i 15 år vid sidan om studierna och heltid på somrarna så jag anser mig veta vad man kan begära.

Efter min vinst i flaidisen var det dags för babyrytmik. I äkta finlandssvensk anda så kände jag hälften av deltagarna från tidigare och den andra hälften såg också bekanta ut. Jag tror att Kevin tyckte att det var riktigt roligt. Först bara stirrade han på de andra bebisarna och den sjungande tanten. Och sen fick han pomppufiilis och ville bara pomppa, pomppa, pomppa. Kanske det är hans sätt att dansa? Nå, jag fick träning för armmusklerna.

Jag kommer inte ihåg en enda visa eller ramsa från idag men kanske de snart fastnar i huvudet. På hemvägen blev det lite vagnpromenad i det fina vädret. Långkalsare skulle ha varit bra!

2 kommenttia :

 1. Hej, var går du på babyrytmik? Har bara hittat Folkhälsans babyrytmik som inte passar för oss eftersom den går så tidigt på morgonen. Tack, för din trevliga blogg. :)

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi går i Matteussalen i Östra Centrum. Så det kräver att babyn är inskriven i kyrkan. Och tack för din trevliga kommentar! :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!