9.1.2013

Soffpotatisen

Igår var Kevin och jag on the road hela eftermiddagen (lunchade med en kompis och sedan hade vi läkartid) så idag gjorde jag något som jag inte gjort på länge. Jag satte Kevin och sova sin dagssömn och slängde ner mig i soffan och kollade Så blev vi Svenska Hollywoodfruar från digiboxen.

Hollywoodfruarna har varit mitt all time favoritprogram och gårdagens program höll sin standard. Herregud ändå! Om ni inte har TV3 så går det att se programmet på TV3 Play.

2 kommenttia :

  1. Ibland måste man bara få vara soffpotatis! (: Det är ju såå skönt. Igår for min lilla grabb till faffa en sväng och jag hade västa planerna på att städa Linus rum, tvätta golven och fönstren. Pff. Hängde och vek byket. Där fick jag nog. Kastade mej på soffan och där låg jag 1½h och slötittade på tv. Det behövdes vekligen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Så sant! Jag brukar oftast pyssla med en massa men jag borde se till att vila mer då jag har möjlighet. Idag behövdes det verkligen.

      Poista

Roligt att du kommenterar!