1.1.2013

Spannmål och bebimagen

Hur har era bebisars magar reagerat på spannmål? Jag gav ju lite havregrynsgröt åt Kevin igår på morgonen och HERREGUD SÅDAN BAJSKATASTROF vi hade på kvällen. Jag är så glad över att 3jorn var hemma och hjälpte och att jag inte var ensam som senast. Men det här var nog den värsta katastrofen hittills.

Det enda jag kom på var gröten. Han fick också plommonpuré lite före katastrofen men han har inte reagerat på det tidigare.

Hoppas det bara beror på ovan mage och inte några allergier. Jag gav lite havregrynsgröt igen i morse. Vi får se vad som händer.

3 kommenttia :

 1. Vår lillan reagera nog int på någo sätt.. Men alla babysar har säkert lita olika vana magar. Blev det helt löst eller verkade han ha ont? Inga andra allergiska symtom? Om d bara va magen sku ja nog iaf tro att d bara har me "nyheten" att göra. Men nu när ja tänker på d så börja vi nog faktist me pyttelite i gången eftersom hon va så kranttu de första grötdagarna. Kanske hon o sku ha reagera om vi sku ha gett mer. Vi gav typ 1-2 matskedar de första dagarna. Sen då hon börja gilla det så gav vi mer.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Han har nog inte haft ont men han fick världens ripuliexplosion. Jag tycker inte att hans mage har reagerat på motsvarande sätt på något annat. Får väl hålla några dagars paus och testa sedan igen.

   Poista
 2. Åt oss sa de på BVC att man inte skall ge sk vuxen gröt då baby göten är berikad med järn och annat. Vem vet sen... Man skall ju oblandat ta BVC råden med en nypa salt. Men åt Ellen tror jag vi började ge riktigt gröt först tup vid ett årsåldern

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!