3.1.2013

Tandprylen

Okej. Varför har ingen berättat om grejen på bilden? Easy Floss kanske den heter. Det är ju världens bästa grej. 3jorn och jag kan inte sluta tala om hur bra den är (Jo vi har ett spännande liv).

Jag har väldigt trångt mellan tänderna. Tandtråd är väldigt jobbigt att använda. Liksom jätte obehagligt. Så jag har använt tandtråd väldigt sällan. Fy på mig.

Äver tandhygienisten konstaterade att mina tänder sitter riktigt fast i varandra och att tandtråd kan vara jobbigt att handskas med. Hon rekommenderade såndäna plaststickor med en gummiaktig liten borste. Sådana har jag försökt använda lite halvhjärtat. Fram tills nu.

3jorn köpte först en Easy Floss och prisade den till skyarna. Sedan måste jag också skaffa en och det var min tur att prisa den till skyarna. Man kommer åt alla mellanrum långt bak i munnen. Där har jag typ aldrig putsat. Ujjj! Och inget mer påtande med dendär jävla tandtråden. Och man kan liksom bita den ner i mellanrummen. Sjukt bra!

Jag kan inte begripa att tandhygienisten inte rekommenderade denna grej!

10 kommenttia :

 1. Åh, en sån skall jag skaffa. Finns den på apoteket eller i vanliga butiken?! Jag var ju hos tandhygienisten för någon månad sedan och efter det har jag försökt med både tandtråd och de där pinnarna men jag gillar ingendera. Båda är krångliga och svåra att använda tycker jag! Easy floss låter just som det jag behöver :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi köpte nog helt från vanliga butiken. Sjukt bra!

   Poista
 2. Min tandläkare gav lite liknande grejer åt mig senast när jag klagade på tandtråden. Sjukt bra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bra! För min tandhygienist berättade inte alls för mig om detta. Samperi!

   Poista
 3. Jag fick också senast en liknande grejer, men med lite kortare skaft, av tandhygienisten och de funkar! De får man endast på apotek och när jag provade liknande som man får i vanliga butiker (iaf Prisma och Cittari) så var de jättedåliga, tråden gick av genast. Men såna här är nog så mycket behändigare än tandtråd, hatar använda tandtråd!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. Det här är en Jordan och tråden har nog inte gått av ännu.

   Poista
 4. Jag har använt en sådandär nu några år. Äntligen försöker jag ens göra det alla dagar! :) Min tråkiga sambo har inte ännu fattat att ens prova en så han kämpar med de där idiotiska långa vita trådarna som sen lyckas förflytta sig runt våra golv på nåt miraculöst sätt (läs barn). Urk! Vår äldsta fick också en egen för en tid sedan, mycket, mycket lättare att använda än tråden tandläkaren rekommenderade! Hurra för små saker som gör livet lättare!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee jo livet är nog lite enklare med denna pryl :)

   Poista
 5. Jag har också använt en sådan där pryl i en tid redan! Superbra!:)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!