3.1.2013

Världens bästa mamma

Vid jul sa min mamma att hon kan idag komma och hänga med Kevin om jag vill göra något. Hon sa att jag får låna hennes bil och fara vart jag vill. Jag hade panik. VAD SKA JAG GÖRA?! VART SKA JAG FARA?!

Jag kom fram till att jag ska göra något som jag inte kan göra med Kevin, dvs shoppa. Jag behövde nya byxor. (Mina 12 euros farkkun var i tvätten igår och jag stod med rumpan bar och panikerade ännu 1 minut före Catariina steg in genom dörren. Sen hittade jag ett par svarta tunna sommarbyxor som gick på mig.)

Jag rattade alltså iväg före 12 och njöt av att röra mig utan vagnen. Det var en succé. Och jag kom inte hem med ett endaste plagg åt Kevin. Oftast far jag och shoppar och hittar inget åt mig själv. Men nu hittade jag jeans och två tröjor. Och några smycken.

När jag kom hem väntade en sallad på mig i kylskåpet. En Iltalehti på bordet. Och en sovande bebis på balkongen. Min mamma hämtade dessutom blöjor, ersättning och babymat. Hur snäll får man vara?

9 kommenttia :

 1. Vad lyxigt!!! Snäll mamma du har :)

  VastaaPoista
 2. Hääääärligt!

  Fin dendär dödskallepaitan! Var hitta du den?

  VastaaPoista
 3. Ljuvlig dag :) Jag kan slå vad om att du säkert gör samma sak åt Kevin sen nångång då han har barn :)

  VastaaPoista
 4. Jei! Hurra för såna mammor!
  Nica

  VastaaPoista
 5. Mommon alltså - dom e nog bäst!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!