1.1.2013

Vårt nyår i bilder

Vi spenderade nyåret hemma. Ville inte börja ändra på kvällsrutinerna nu då allt just börjat funka så bra.Vi trodde också att det skulle bli en svår natt pga. raketerna men Kevin sov sig igenom allt oljud. Så kanske de tidigare problemen då inte berott på att vi skulle ha väckt honom med våra ljud.

Kevin såg inga raketer men sprakastickor / tomtebloss fick han beundra.

Det var jätte spännande. Kevin hade klätt sig festen till ära i sin Rolling Stones  t-skjorta och rutiga byxor.

Spraka spraka.

Sen blev det lite härjande med pappa före kvällsgröten.

Hyperaktiva typer.

Efter att Kevin slocknat som ett ljus redan kl. 20 blev det tortillamiddag för oss.

För en gång skull satt jag lite stuff i tortillan så att det gick att vika ihop den.

Det var så gott så gott. Och vi satt länge och talade om gamla lärare och annat icke-babyrelaterat. Det var kul!

Före året byttes gick vi ut på terassen för att fota lite. Resultatet ser ni i inlägget nedan.

Skumppan öppnades också ute på terassen. Vi tittade sedan på alla fina raketer från fönstret. I vårt gamla hem skulle vi nog inte ha sett en enda raket om vi stått i fönstret. Sen drack vi lite skumppa och stupade i säng alldeles för sent.
Vi gjorde också ett nyårslöfte vid tolvslaget. Eftersom vi nu varit hemma och sluibat i två nyår (förra året var jag preggo i smyg och dessutom sjuk) så ska nästa nyår firas med mer pompa och ståt. Antingen blir det ett barnvänligt nyår eller ett vuxennyår med barnvakt. Vi får se. Jee feeest!

2 kommenttia :

  1. Vi har de senaste åren haft lugna nyår, fast vi inte hade barn. Ofta har vi haft lite finare middag med ett annat par men i år var vi bara vi efter svärmor-middagen, vilket var kanske lite tråkigt. Tycker det skulle vara sjukt roligt med en barnvänlig finare fest, där man typ skulle klä sig i finklänning och kostym, ha god mat osv. I vår närmaste kompiskrets finns det bara väldigt lite barnfamiljer, så det kan hända att de inte vill gå på en barnvänlig fest. Fast vad vet man om nästa nyår ännu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja och det vad jag egentligen skulle kommentera var det att Kevin har på en kort tid ändrat i untséende tycker jag, han ser mycket större/äldre ut nu plötsligt :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!