19.1.2013

Vilken härlig dag!

Åååh en sådan dag! Förutom det fina vädret så har jag brunchat i stan med Catariina. Det var så roligt att komma iväg en stund utan bebis. Vi brunchade på Studioravintola Paksu och det var riktigt bra. Ja, eller personalen var väldigt yr. Men annars var det bra.

Det fanns massor barn och bebisar där. Och som tips kan jag nämna att det fanns en liten lekhörna där. Men typiskt att då man kommer iväg från sin egen bebbe för en stund så blir man istället omringad av andra. Hah! Nä det störde nog inte. Egentligen var det ganska skönt att jag kunde sitta och bry mig om mig själv för en stund. Bara sitta där, äta långsamt, tala i fred med min vän och njuta av skumpan. AAAH!!!

Brevid oss satt en familj med en helt miniliten bebis. Kanske en månad gammal. Visst det var ett sött litet knyte men jag är så himla glad att den tiden är över. Att Kevin är så "stor" som han är. Livet känns så väldigt mycket lättare och roligare. Så just nu saknar jag inte alls livet med en nyfödd bebis.

3jorn och Kevin for på exkursion till Paradiset. Jag var lite nervös över Kevins ätande och dagssömn eftersom det brukar vara jag som sköter det. Men jag briefade 3jorn och det hade gått riktigt bra. Roligt att far och son också kunde komma iväg på tumis.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!