2.2.2013

Är ni redo? - Nu kör vi!

Bild från SVT


Idag är en stor dag! Melodifestivalen kör igång. ÄNTLIGEN! Jag har väntat ända sedan vi var i Globen i mars för att se finalens genrep och sedan vi hade finalkisastudio hos en vän i Stockholm.

Jag har inte alls hunnit sätta mig i vem som är med och hurdana låtar som tävlar i år så det ska bli så spännande när första deltävlingen strax kör i gång i Karlskrona (3jorns gamla studiestad).

Det blir också spännande att se hur programledarna klarar sig. Eller Gina är ju bra med Danny har jag aldrig sett i något liknande sammanhang. Tänk förresten på Gina! Hon hade ju en rolig blogg och vann i kategorin Årets roligaste blogg i Blog Awards 2010 (Där var jag förresten). Sen gjorde hon ju webbteve för SVT. På Blog Awards 2011 var hon konferencier (Jag var där också). Och i fjol var hon programledare för Melodifestivalen. Tjejen är bara 22 år gammal och tänk så framgångsrik och duktig hon är! Och allt startade med en blogg.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!