21.2.2013

Bodypump nypremiär

Idag lyckades jag äntligen ta mig till Bodypump timmen. Jag har inte riktigt vågat tidigare men nu när jag skidat en del och gått på pilates så kändes det som en bra idé.

Jag gick mycket på Bodypump back in the days (2003-2008 kanske?) och hängde riktigt bra med trots den långa pausen. Jag orkade också bättre än jag hade trott så det kändes bra. Det var ett riktigt roligt pass. Jag älskar fortfarande ryggserien och i synnerhet "yhdistelmän". Mina rygg och benmuskler har alltid varit bra men övre kroppen (armarna och bröstmusklerna) har varit svagare. Nu har jag ändå fått fina bicepsmuskler eftersom 10 kilos klumpen älskar att pomppa.

1 kommentti :

  1. Om du vill prova på andra hemmaträningar så har www.bodyrock.tv helt sjuka workouts :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!