7.2.2013

Den annorlunda dagen

Idag ska vi testa en ny grej. Och jag kan redan nu konstatera att det är himla stressigt för en som inte är morgonmnniska. Hah!

Vi brukar ju fara iväg efter Kevins första dagssömn och brukar stämma våra dejter till ca. kl 13. Han sover så bra på balkongen och så dåligt i metron/på något café/i någon butik så det känns viktigt att han då ens får sova den första päikkären ordentligt.

Men idag ska vi hela vägen till Drumsö och om vi skulle göra som vanligt så skulle vi vara där ganska sent på dagen och det skulle nästan genast vara päikkäretid igen då vi skulle vara framme. Så nu ska jag fara iväg kl. 10 då Kevin börjar sova och så hoppas jag att han kan sova.

Jag brukar duscha då han sover men nu måste jag stiga upp redan då Kevin fick sin morgonmjölk som 3jorn gav. Och fixa allt färdigt nu på morgonen. Och Kevin tittar undrande på mig för han märker säkert att något är annorlunda än vanligt. Nå det är bra att testa detta för nästa vecka måste vi troligen göra likadant. Wish us luck!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!