4.2.2013

Den misslyckade promenaden

Idag hade jag utrustat mig i bekväma och varma kläder eftersom jag skulle promenera hem från babyrytmiken. Det skulle ta ungefär en timme att promenera hem. Först tänkte jag gå längs de stora vägarna men sen tänkte jag att det ju nog är trevligare att promenera längs små vägar med mindre trafik så Kevin sover bättre. Så jag for iväg (stod först och väntade i ungefär 10 trafikljus i Itis då jag skulle över de stora vägarna) och orienterade med hjälp av iPhonens karta i en förort som jag inte kände till så bra.

Det fanns en vik mellan mig och vår förort. Jag skulle promenera runt den. Jag promenerade ganska långt innan jag insåg att lättrafiklederna är skidspår nu. Frågade ännu en skidande tant och hon bekräftade min farhåga. Så jag fick promenera snällt tillbaka. Jag var tvungen att promenera nästan ända dit som jag startade ifrån för att hoppa på metron hem. Snopet.

Promenaden blev ungefär lika lång som den skulle vara enligt planerna eftersom jag svängde i mitten av den planerade rutten. Så det var ju bra. Men det tog väldigt länge att komma hem och metron strulade också. Vi skulle vara hemma ungefär 16:15 men var hemma först lite efter 17.

Jag tycker så klart att det är bra med skidspår men visst är det tråkigt att man aldrig kan promenera på lättrafikleder utan måste ut bland trafiken.

Kevin började bli knarrig av hunger och jag blev allt mer stressad. Väl hemma klädde jag av Kevin och han bara skrattade (säkert av lättnad). Han fick mig på bra humör igen och det var ingen skada skedd fast hans middag blev så sen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!