23.2.2013

Fattigmans Cindstory-tröja

Jag blev helt kär i Cindstory-tröjan då jag såg den på Malenamis blogg. Men att betala över 80 euro för en tröja just nu funkar inte riktigt. Jag såg en liknande tröja i Kapp Ahl för 29,90, men vingarna var på framsidan. Jag lämnade tröjan i butiken för jag skulle ha velat ha dem på ryggen.

Nå, på Jonnas blogg såg jag att hon hade varit så fiffig att hon hade klätt tröjan bakfram! Klart man kan göra det. Så jag gick tillbaka till Kapp Ahl och såg att tröjorna nu kostade 15 euro. Jag köpte! Klippte bort lapparna i nacken, klädde på mig den bakfram och voila! Där hade jag en fattigmans Cindstory-tröja!

Lycklig!

2 kommenttia :

  1. Jaaa, vad bra den ser ut :)

    VastaaPoista
  2. Åh så smart! Jag älskar budgetalternativ! En sån vill jag också ha! Synd bara att jag knappt kommer mig utanför dörren nuförtiden! :P

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!