19.2.2013

Gammalt och nytt

Vi var ju på barnloppiset Nella ja Nuttu för en tid sedan. För 13 euro fick vi många plagg. Jag föredrar faktiskt att köpa använda babyplagg. Känns dumt att köpa en massa nya kläder eftersom Kevin växer ifrån dem så snabbt. Men alltid hittar jag inte det vi behöver då jag går på loppis. Nu letade jag efter byxor men allt som var fint på Nella ja Nuttu var för små storlekar.

Så jag måste gå till Lindex för att köpa byxor. Tog 3 och betalade för 2. Hittade också en body och en collegeoverall på rea (50%). Det besöket kostade 30 euro. Tänk så mycket små kläder jag hade fått på loppis för de pengarna.

Om några månader tar vi säkert i bruk storlek 80. Om någon råkar ha plagg att sälja i den storleken så säg hepp.

8 kommenttia :

 1. Vi har (pojk)kläder att sälja i storlek 74. Oliver börjar just använda 80. Jag förde på lördan kläder till Nella&Nuttu men har inte ännu fört strlk 74 för dom går ännu på Olli. Men om du vill kolla så är det fritt fram att komma till Esbo (Dalsvik) och kolla! ;) Oliver är alltså född i mars.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ååh! Vi har en del i storlek 74 redan och jag hade tänkt börja bunkra upp med storlek 80 i god tid. Synd!

   Poista
 2. Vi har också en massa kläder i storlek 74 som skulle vara "lediga" redan nu. 80 använder Lillgubben ännu men en del börjar bli för små, så så småningom har vi kläder i storlek 80 som vi nog kan sälja vidare. Men jag bara funderar att är våra kläder för färggranna... Du har väl mer tyckt om neutrala färger och mönster.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo som sagt så behöver vi inte mer så mycket i storlek 74. Vi har egentligen inte något emot färger, men jag tycker inte om "uusretro" :)

   Poista
 3. Hepp, hepp, hepp! Vi har just nu bastun full med pojkkläder som blivit för små till Adam, dvs allt som gått på honom tills nu 2,5år gammal. Vi vill bli av med storlekarna 50-86. Leksaker har vi också en massa för beibisar och toddlers.

  Jag e på väg till kirppis med allt bara jag får mig i kragen och bara det finns lediga bord på dom populära kirppisarna. Till oss får man jätte gärna komma och gräva och jag kan skicka lite foton av urvalet per mail om du (eller andra!) är intresserade :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Åååh! Var månne ni bor? Är det långt från Östra Helsingfors? Om inte så skulle jag kunna komma på besök :D

   Poista
  2. Esbo, Bredviken. Man kommer med 106:an från stan eller kanske 550 går vid er? Den stannar vid ring I nära oss. Kom, kom!

   Kan sätta närmare adress i mail + foton om du vill! Vad är din adress?

   Poista
  3. Åh då är det lite för långt för att komma på tumis med bussar med Kevin. Tar troligen över en timme ena vägen eftersom det tog en timme till Drumsö från oss :D Så jag borde komma någon gång då jag har tillgång till bil. Ska se om det går att fixa.
   Min adress är muffinaround(a)hotmail.com
   Tack :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!