23.2.2013

Grötmaestro

Jag tänkte ännu samla lite housewifepoäng! Visst har jag blivit bra på något också. Som att fixa Kevins gröt. Tidigare brukade den ju explodera och betedde sig allmänt mystiskt. Jag visste aldrig hur lång tid gröten skulle stå i micron för ibland exploderade den efter 30 sekunder och ibland inte alls.

Men en läsare berättade att man inte ska sätta den där kupan (mikrokupu?) på skålen alls. Man lämnar alltså bort den och står och tittar in i micron. Då ser man när gröten börjar stiga och man öppnar luckan just då gröten håller på att nå skålens kant. Lönar sig också att han en skål med höga kanter (vi använder Teema-skålarna, funkar bra).

Så nu är jag en grötmaestro men jag kanske får cancer av microns strålning?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!