22.2.2013

Housewifepoängen

Årets housewife här hej! Jag har försökt köpa batat åt Kevin nu två gånger och har båda gångerna kommit hem med kålrot. Men idag är en historisk dag! Tredje gången gillt! Jag kom äntligen hem med rätt klöntar! Jee!

Lite minus på housewifefronten gav en olycka som skedde då jag skulle göra en smoothie. Jag skadade nämligen nageln på frysta jordgubbar! Nageln gick av långt uppe i skinnet och fy fan vad det gjorde ont! Det är höger tumme så jag kan inte skala mandarin, byta kanal på styraren eller knäppa neppare-knappar. Ajajaj! Får bli vänsterhänt då det gäller vissa saker. Nu är halva nageln helt blå.

Som bonus tänkte jag bränna morötterna i bottnet som jag kokade åt Kevin.

Suck.

3 kommenttia :

 1. Hej bästa housewife,

  HUR ser en kålrot ut?! ;D

  undrar batatälskaren

  VastaaPoista
 2. Hahaa som en klönt! Typ. :D

  VastaaPoista
 3. Aj, det tar ju så sjukt att skada naglar! :/
  Förra helgen lagade vi batat, potatis och paprika i ugnen som klyftor. Det ska du prova, det är jättegott! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!