28.2.2013

Iholla är en fantastisk teveserie

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Iholla är en så fruktansvärt bra serie! Tänk att kvinnorna kan vara så öppna och ärliga om sina liv. Det skulle vara lätt att filma vardagen och bara visa det som är bra, men sen att ha mod att visa utåt det som är mindre bra, jag tycker det är fantastiskt!

Livet är inte alltid perfekt och en dans på rosor. Alla har det tungt och svårt ibland och den som påstår något annat ljuger. Och ofta kommer man ut starkare från svåra perioder i livet.

Det är så kul att se att kvinnorna i serien har det svårt och sen har de det bra igen. Tårar och skratt. Helt som i riktiga livet. Livet är ju en sådan bergochdalbana.

4 kommenttia :

  1. Blog award: done and done!

    VastaaPoista
  2. Håller så med! Är inte alls så störd på kvinnorna som jag var under förra säsongen (har nog en inhokki...)! Sen känner man igen sig i olika kvinnors livssituationer, eftersom man själv varit där nångång. Love it!

    VastaaPoista
  3. Jag vråldiggar serien, tror faktiskt det var tack vare att du skrev om den som jag började titta! Så spännande att få en inblick i deras liv, och att känna igen sig i vissa situationer. Som hon radiotjejen och hennes knepiga förhållande, känner sååå igen mig från tiden med mitt ex... Man tycker riktigt synd om henne som hamnat i en sådan situation när man minns hur dåligt man själv mådde av att ha det så, och samtidigt kunde man inte riktigt släppa taget för man älskade ju den där idioten...

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!