4.2.2013

Insomnia

Huh vilken insomnianatt! Jag låg och funderade på FPA-grejer och hur vi ska göra med datumen som jag inom några dagar måste meddela till mitt jobb. AAAGH! Borde nu bara bestämma hur vi gör så slipper jag fundera på saken på nätterna.

4 kommenttia :

 1. hur vill ni göra? eller skulle du vilja vara hemma längre?
  Tina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nå det är klart att jag gärna skulle vilja vara hemma men nog skulle jag gärna jobba också. Det svåraste är kanske att försöka se så långt in i framtiden. Hur kan jag veta i oktober vad jag vill och hurdan Kevin är i årsskiftet då vi planerar sätta honom på dagis?

   Poista
 2. Jaa jag har precis samma problem, och jag har funderat måånga kvällar och nätter redan. Argh!

  kaaarins

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GAAAH! Idag måste jag meddela. Sen är det väl slut på funderandet. Skönt :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!