22.2.2013

Jillian Michaels-träning

Idag använde jag min "sitta på soffan och se på Iholla och The Real Housewives of the OC-tid" till att köra Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1. En kompismorsa håller på med det och jag tänkte också testa. 30 dagar, 3 levels, 30 minuter per dag.

Kändes ganska idiotiskt att jumppa hemma framför datorn men nog blev jag svettig. Vet inte om jag tänker börja med det på allvar men det känns som mitt Milf2014 projekt trampar på stället för tillfället. Jag borde antingen öka på träningen eller köra med lågkolhydratskost en stund. Får se. Den ökade träningen borde ske dagtid då Kevin sover eller tillsammans med honom för det finns inte kvar så mycket tid på kvällen att ta ifrån mera. Både 3jorn och jag tränar så snart har vi ingen familjetid kvar.

Muskelkvinnan.Pfff...

5 kommenttia :

 1. Jag gillar Jillians hemmajumppa starkt! If you don't feel like dying your not doing it hard enough... Haha!

  VastaaPoista
 2. Hej, blev jätte intresserad med den här trötta mammahjärnan fattar ingenting. :( Ska man alltså göra samma program i 30 dagar eller byter programmet? Det där ser ut vara level 1 men hur många finns det och finns allt på youtube?

  H. Lisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Level 2: http://youtu.be/QKdJ9jJv594
   Level 3: http://youtu.be/QMN4g3D4ODE

   10 dagar var :)

   Poista
 3. Tack för inspirationen! Nu kör jag på också. :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!