5.2.2013

Kevin & Mumin

Förr ba: Oj jag lägger bebin här på sängen brevid Mumin och tar några foton... Sådär, färdigt!

6 dagar gammal

Sen ba: Kevin ligg här vi tar en bild! Nej vänta! Hålls på rygg! Kan du vara stilla en sekund? Det blir suddigt. Nej sparka inte Mumin! Ligg på rygg. En sekund bara. Neeej tugga inte på Mumin. Titta hit! Kukkuu. Take a chill pill!

7 månader gammal


6 kommenttia :

 1. Nej nog är han så go. :D Och så han har växt! :O

  VastaaPoista
 2. Vad söt han är! Och häftigt att se hur mycket det hänt på dom här månaderna.
  Vår pojke är 6 dagar gammal idag och det känns så konstigt att han också skall bli sådär stor och kunna röra på sig :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo det är nog konstigt att han faktiskt varit sådär liten. Man glömmer så snabbt. :)

   Poista
 3. Fina Kevin! :) Undrar vad ni använder för blöjor. Ser på bilderna att det är nånslags byxblöja (eller vad dom nu heter). Funkar dom bra? Vi har ännu bara haft sådana med tejp men det börjar bli omöjligt att byta på sonen eftersom han e sååå rörlig. Använder ni dom på natten också? Håller dom hela natten (hur många timmar?) bra eller byter ni på natten också?

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag har faktiskt tänkt skriva ett blöjinlägg :D Jo Kevin har en Libero Up&Go på sig på bilderna. Vi har använt byxblöja redan en tid. Först bara på natten och sedan också på dagen då tejpblöjförrådet tog slut. Jag föll för Liberos marknadsföring om att byxblöja är bättre på natten eftersom den ju inte har tejp utan gummiband som ger efter. Så vi har haft dem på natten redan i kanske en månad.

   Vi har inte brukat byta blöja på natten om inte han bajsat. Och det har han inte brukat göra (med undantag såklart nu då han har lite lös mage). Vi har ju annars också minimerat "servicen" på natten och för det mesta sover han ju hela natten igenom så då är det ingen vits att börja byta blöja heller. Jag tycker också att han kissar mindre nu när han slutat äta på natten.

   Poista

Roligt att du kommenterar!