15.2.2013

Lyxfredag

Idag blev vi riktigt bortskämda då vi blev bjudna på middag på Hard Rock Café. Vi firade både min mammas och min brors födelsedagar. Jag har aldrig varit på Hard Rock Café så det var helt intressant.

Vi fick jättegoda nachos till förrätt och margaritan och milkshaken som jag drack var goda. Men hamburgaren var någon "legendarisk burgare" och jag fattar nog inte varför den var det. Musiken var också på så högt att man knappt kunde föra en diskussion med dom som satt på andra sidan bordet. Det tycker jag att är lite tråkigt då det ändå handlar om middag och att man ska umgås.

Men det var jätte skoj att komma ut en fredag kväll. Jag började bli allt mer stressad när Kevins gröttid närmade sig och han verkade väldigt trött. Men han betedde sig ändå bra. Inget skrik. En servitör hämtade en ballong åt honom och det var ju faktiskt hans första ballong. Han var så ivrig att han skakade.

PS. Jag såg Pajkvinnan. Men tänkte inte känna igen henne då hon inte var klädd som Lady Gaga.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!