18.2.2013

Ny kärlek: Grip Tape!

Idag lyckades jag ta mig ut i skidspåret efter en längre paus. Det var första gången jag skidade med grip tejpen och fan så det fungerade bra! När jag kom hem och prisade tejpen och min nya skiddräkt tittade 3jorn trött på mig och sa: "Jag har nog aldrig träffat någon som skulle ha varit lika ivrig över flataskidande som du!". Hehee. Nå men jag rekommenderar verkligen tejpen för er som motionsskidar. Fungerar i nästan alla väder och håller i bästa fall hela säsongen!

3 kommenttia :

 1. Kanske det skulle vara något för mig också? Jag har en tid funderat på att ta mig ut och testa skida igen (har senast skidat i typ lågstadiet). Skidorna väntar fortfarande på balkongen och spåret finns 200m från ytterdörren men har ingen aning om smörjor och sånt. Dessutom skulle jag tappa tålamodet redan vid smörj-skedet så skulle säkert aldrig komma så långt som till spåret. Är det invecklat eller svårt att använda tejpen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm nå själva tejpen är inte svår att installera, men det svåra är att hitta det rätta området för tejpen. Om det är för kort så är piton dålig och om det är för långt så glider det inte. Om du vill vara säker på att det blir rätt så skulle jag rekommendera att före skidorna till ett ställe där dom sätter tejp. Kostar kanske 15 euro (i h:fors). Det är också viktigt att få bort all gammal smörja så att tejpen hålls.

   Poista
 2. Jag måst säkert satsa på sånt. Har alltid fel smörja och det förstör ju det roliga då man antingen springer på ställe eller samlar tjockt med snö undertill..

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!