11.2.2013

Ny skiddräkt

Jag hade ett skidproblem. Jag har skidat i min löpjacka och ett par vindtäta utebyxor (byxorna som hör till jackan har varit väldigt tighta). Men löpdräkten är också vindtät och det har varit problematiskt eftersom jag använder kroppen på ett annat sätt då jag skidar. Armarna flänger ju mycket mer och man sparkar ju sig själv framåt. Så det har varit obekvämt eftersom kläderna inte stretchat alls.

Idag köpte jag en billig skiddräkt för att lösa problemet. Kollade Haltis dräkter som kostade allt mellan 80 och över 300 euro. Svindyrt. Jag är ändå inte en så aktiv skidare att jag skulle villa använda massor pengar på en dräkt. Så jag är nöjd med den jag hittade på Stadium Jag antar att jag kan löpa i samma dräkt så det är ju bra. Den är vindtät och tjockare framtill och tunnare bak.

När månne jag hinner testa dräkten? Förra veckan skidade jag inte en enda gång. Alltid då jag skulle ha haft möjlighet att fara till spåret så snöade som bara vad. Blää. Sluta snöa! Sluta vara problemföre! Nu!

1 kommentti :

  1. Muchos proffsigt! Väntar på review av dräkten sen när den testas tosi toimissa.

    Nica (på 3 eller 4 språk all at once)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!