25.2.2013

Om Emmaljungas Quadrolift

Idag då vi for iväg till babyrytmiken så tränade Kevin sina magmuskler hela vägen. Han försökte komma upp och sitta i vagnen där han låg. Så nu börjar det väl vara slut på minibabytiden och vi måste ta i bruk vagnens sittdel.

När vi köpte vår begagnade Citycross så kom det en Quadrolift med (det är alltså en bärkasse som babyn ligger i som man bara sätter in i den vanliga vagnen). Jag var inte alls intresserad av den då för jag ville använda Citykoppan som vi hade köpt. Citykoppan är fin medan barnvagn med Quadrolift inte är så snygg tycker jag.

Citykoppan var i användning i två månader men efter vår flytt bytte vi till sittdel + Quadrolift. Det visade sig att Kevin trivdes bättre i den eftersom han såg bättre ut från vagnen. Dessutom har Quadroliften varit sjukt bra i vår nuvarande lägenhet då vi lämnar barnvagnen nere i vårt förråd och så kan man bära Kevin i Quadroliften. Det har också gått att flytta på honom mitt i dagssömnen.

Quadroliften har vi också använt då Kevin sovit dagssömn i balkongsvagnen. Några dagssömner har han också sovit i Quadroliften som varit insatt i resevagnen. Den har också fungerat ihop med barnvagnen som finns hemma hos svärföräldrarna. Så den har varit hel otroligt bra!

Dessutom märkte jag nu att man kan använda Quadroliften också då babyn sitter i vagnen. Man tar bort det hårda bottnet och en annan del så blir det en "förminskare" till sittdelen och babyn sitter inne i den. Så Quadroliften var verkligen ett bra köp för oss, fast vi fick den lite av misstag, heh.

Ett test, Kevin sitter inne i Quadroliften.

Quadroliften inne i resevagnen.

4 kommenttia :

 1. Vi har också en citycross men skaffade aldrig någon hård liggdel utan har kört med quadrolift och sittdel från början. Quadroliften har ju varit helt sjuhuukt bra! Speciellt då Agnes var liten och jag aldrig visste när hon riktigt tänkte sova så spelade det ingen roll om hon tex somnade påväg till nåt ställe dit man inte fick in/upp vagnen utan det var bara att bära henne i liften och hon kunde sova vidare. Det hade jag nytta av otroligt många gånger. Nu, när hon är drygt 1 år, använder vi fortfarande quadroliften men utan den hårda delen. Lite som extra skydd under vintern. Jag rekommenderar absolut quadrolift eller motsvarande bärkasse till alla! superpraktiskt.

  VastaaPoista
 2. Haha, min kommentar var ju verkligen fiffig. Upprepade ju i princip samma saker som du skrev- inser jag först nu. Men då nåt är riktigt bra så måste man ju bara understryka det positiva några extra gånger ;) Man kunde ju nästan tro att vi är sponsorerade av Emmaljunga. I wish.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa. Ja synd att vi inte är sponsorerade av dem :D

   Poista

Roligt att du kommenterar!