27.2.2013

Sjukt bra dag!

Min morsa är på semester och idag ägnade hon sin dag åt Kevin och mig. Jag skidade en 12 kilometers runda i solen på förmiddagen medan hon var hemma med Kevin. Det var jag och en massa pensionärer i spåret. Men det var chilligare än det brukar vara på kvällarna då alla superskrinnare skidar förbi mig. Men jag har aldrig skidat 12 km förut så jag är lite mörbultad i kroppen nu.

Efter skidandet gav min mamma lunch åt Kevin och sedan for vi iväg för att äta sallad på Chico's nära oss. Efter lunchen köpte mamma en hög med ersättning, puréer, babygröt och blöjor åt oss. Jag är nog så HIMLA tacksam för allt och vet inte hur jag någonsin ska kunna göra tillräckligt med gentjänster åt henne. Nå, jag antar att den tiden kommer och jag hjälper henne mer än gärna. Våra föräldrar är nog guld värda! Jag är så glad över att vi alla bor nära varandra.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!