17.2.2013

Söndagen som plötsligt tog slut

Alltså den här söndagen var helt för kort. Jag fattar inte vart tiden tog vägen. Hela familjen var uppe tidigt, ingen hade sovmorgon och ändå tog dagen slut helt för snabbt. Jag skulle handla för vi orkade inte igår efter fotograferingen men måste vänta till kl. 12. Jestas så butikerna öppnar sent på söndagar (trodde aldrig att jag skulle säga det där!), halva dagen har ju liksom farit.

Jag var hos min pappa som hjälpte fixa mina skidor lite grann. Vi satte "pitoteippi" (Vad är det på svenska? Fästvalla i form av tejp?) som jag ska testa på. Sedan åkte jag hem och vi åt middag och sedan for 3jorn på punttis. Jag skulle ännu skida men klockan skulle ha varit över 20 före jag skulle ha varit ute i spåret. Blev allt för sent så jag orkade inte.

Nu kom jag på att vi ju faktiskt dammsög, moppade golvet och sänkte spjälsängens botten på dagen. Det hade jag redan glömt. Något har vi fått till stånd.

Det känns som jag bloggat väldigt lite under detta veckoslut. Därför bjuder jag på en lite videosnutt. Så här låter det hemma hos oss konstant:Nu ska jag gå i säng och läsa en stund. Godnatt på er!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!